22_03_29_erdmost_nincskep

Ilyen idő várható szombat éjfélig

22_03_29_erdmost_nincskep

Ilyen idő várható szombat éjfélig

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett péntekihez hasonlóan szombaton is sok napsütés várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 29 és 35 fok között várható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett pénteken és szombaton is sok napsütés várható. Pénteken legfeljebb késő délután a nyugati határvidékre sodródhat be egy-egy zápor, zivatar. Estére a gomolyfelhők feloszlanak, de az éjszaka második felében az északi megyékben kisebb körzetekben erősebben megnövekedhet a felhőzet, azonban csapadék csak helyenként fordulhat elő.

Szombaton elsősorban az északnyugati, másodsorban az északi megyékben törhetnek magasabbra a gomolyfelhők, és ezeken a területeken néhol kialakulhatnak záporok, zivatarok. A szél estétől többnyire mérsékelt marad, majd szombaton főleg az északi tájakon és a hegyvidékeken élénkülhet meg időnként a nyugatira forduló légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13 és 20 fok között alakul, de a hidegre érzékeny területeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 29 és 35 fok között várható.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email