22_03_29_erdmost_nincskep

Csak azért is!!!

22_03_29_erdmost_nincskep

Csak azért is!!!

Kiállítás rendezett a Képzőművészek Érdi Közössége a Parkvárosi Közösségi Házban "Csak azért is címmel".15 alkotó 30 műve látható a falakon, melyek egytől egyik a karantén alatt születtek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csak azért is megmutták és nem hagyták magukat, a KÉK-ek és nem engedték, hogy a vírus és a mások iránti aggodalom  megállítsa őket, így a karantén alatt készült művekből „Csak azért is” címmel kiállítást rendeztek a Parkvárosi Közösségi Házban, melynek pénteken délután tartották a megnyitóját.  15 alkotó 30 műve látható a falakon. Az volt a kérés, hogy mindenki vigyen 2-3 képet és ezekből válogattak. „Különféle stílusban festett képek érkeztek, színesek, szépek, érdemes megnézni őket. Akrillal, olajjal, zsírkrétával, tustollal készültek az képek, és kerámiék is vannak, ugyanis keramikusok is tartoznak a közösségünkhöz.” – fogalmazott Hangyássyné Zsuzsa, a kiállítás megnyitója, aki maga alkotó.

Arról is mesélt, hogy nehéz volt számukra a karantén, hiszen csak telefonon és interneten keresztül tartottak kapcsolatot egymással, találkozni nem tudtak és kiállításuk sem volt. Bár terveztek ősszel egy kiállítást, ez a megnyitóig jutott el, aztán a járvány miatt be is zárt. Remélik, hogy most már könnyebb időszak következik. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email