22_03_29_erdmost_nincskep

Eldőlt, lesz Battai Napok

22_03_29_erdmost_nincskep

Eldőlt, lesz Battai Napok

Százhalombattán rendkívüli testületi ülésen döntöttek róla, hogy lesz Battai Napok – számolt be róla közösségi oldalán Vezér Mihály, a település polgármestere, kifejtve, az szeptember 10. és 11. közötti esemény ezúttal csak másfél napig tart és védettségi igazolvánnyal látogatható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vezér Mihály azt írja, a képviselő-testület határozata előtt tájékoztatást kért a lakosság átoltottságáról, amelyre azt a választ kapta a kormányhivataltól, hogy a „battaiak átoltottsága megfelel az országos átlagnak.”

A polgármester hozzátette, bár örül neki, hogy visszatér a Battai Napok, ez más lesz, mint amit megszoktak.

Fontos változás, hogy idén csak másfél napos lesz a rendezvény, azt szeptember 10-én és 11-én, péntek délutántól szombat estig rendezik meg.

A rendezvény telületére belépni, a programokat látogatni csak védettségi igazolvánnyal lehet.

18 év alatti állampolgárok kizárólag felnőtt kísérettel léphetnek be.

Vezér Mihály közösségi oldalán részletezte, kollégáival több szempontból vizsgálták a lehetőségeket a védettségi igazolvány elhagyására, de ezt egy ekkora rendezvény esetében nem lehet engedélyezni.

„Mindezért a kellemetlenségekért előre elnézést kérek, de bízom a lakosság megértésében. Sajnos az érvényes jogszabályok nagyon szigorú szankciók mellett írják elő a jelzett intézkedéseket, ezért ezektől nem lehet eltekinteni. A szabályok betartását a rendőrség ellenőrizni fogja”

– emelte ki Vezér Mihály, hozzátéve, a Battai Napok részletes programját is hamarosan közzéteszik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email