22_03_29_erdmost_nincskep

Szeptemberre készül el a vízvezeték rekonstrukció Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Szeptemberre készül el a vízvezeték rekonstrukció Budaörsön

2021. június 16. óta végez vízvezeték rekonstrukciós munkálatokat a Fővárosi Vízművek Budaörsön, a Budapesti úton. A jelenlegi tervek szerint a beruházást az augusztus 20-i lezárás helyett szeptember első napjaiban fejezik be a Budaörsi Infó információi szerint.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A portálnak Dr. Tóth Ferenc, a 4. számú választókörzet képviselője elmondta, a beruházás nem önkormányzati.

„A főút mindkét oldalát érintik a munkálatok a Budapesti út 16-74 és a 15-71 számok között. Éppen egy évvel korábban hasonló munkák zajlottak az Őszibarack és a Szellő utca között. A nagyon régi – még a negyvenes években lefektetett – vízcsöveket cserélik ki modernebbekre annak érdekében, hogy a biztonságos vízellátás a jövőben is biztosított legyen. A kivitelezési munkálatok során a nyár folyamán váratlan csőtörések voltak, valamint a hatalmas hőség is lassította a munkálatokat. Szerencsére az eredeti tervekkel ellentétben a helyi kis buszok megállóit nem kellett áthelyezni. Az útfelbontások és a szakaszos vízelzárások némi kényelmetlenséget okoztak a lakosságnak, de az ilyen munkálatoknak ezek a természetes velejárói” – fogalmazott Dr. Tóth Ferenc.

A Budaörsi Infó megjegyzi, a beruházás befejezése a korábban tervezett augusztus 20-ai lezárás helyett csak a hónap végére, vagy szeptember első napjaira várható.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email