20210711_155752

Vasárnap ismét koncertezik a Kamarazenekar

Augusztus 15-én, 16 órától második nyári koncertjét adja az Érdi Kamarazenekar a Magyar Földrajzi Múzeum kocsiszínében, ahol főleg bécsi klasszicista műveket – Haydn, Mozart, Beethoven – játszanak.

Júliusban tíz hónap kihagyás után adott koncertet az Érdi Kamarazenekar, amely megtöltötte a Magyar Földrajzi Múzeum kocsiszínjét. A visszatérés után pedig újabb koncertekkel is készültek, így a júliusi barokk után augusztusban a bécsi klasszicista műveket veszik elő.

Az Érdi Kamarazenekar az augusztus 15-i hangversenye után tervei szerint szeptember 19-én – ugyancsak vasárnap 16 órától a kocsiszínben – ad újabb koncertet, amikor romantikus műveket adnak elő, majd az október 23-i nemzeti ünnepen magyar szerzők műveit játsszák.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email