konyvtar_ajanlo

A napfény színei a városi könyvtárban

A nyár ihlette ebben a hónapban a Csuka Zoltán Városi Könyvtár tematikus könyvválogatását. Így ezúttal sárga borítójú kötetek várják az olvasókat a forgóállványon.

A Csuka Zoltán Városi Könyvtárban rendszeresen készítenek tematikus könyvválogatásokat. Ezeket a köteteket külön állványon helyezik el, hogy az olvasók könnyebben rátalálhassanak a számukra megfelelő könyvre – mondta el Nida Judit, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár igazgatóhelyettese. Majd hozzátette: a tapasztalat azt mutatja, hogy a szem előtt lévő kötetek közül mindig szívesen válogatnak az olvasók.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email