mfm

Idegenforgalmi táblát kapott a Földrajzi Múzeum

Tetlák Örs, Érd alpolgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy az M6-os városközponti lehajtója után, a 6-os és 7-es utak közös szakaszán idegenforgalmi tábla hirdeti, hogy a városban működik a Magyar Földrajzi Múzeum.

Mint az alpolgármester közösségi oldalán kitért rá, fontos, hogy Érd „felkerüljön a térképre”, amely azt is jelenti, hogy köztéri láthatósággal segítsék az erre járókat és népszerűsítsük a helyi értékeket.

A Magyar Földrajzi Múzeum pedig azt kérte, helyezzenek ki idegenforgalmi táblát, amellyel felhívják a látogatók figyelmét, Érden működik a Magyar Földrajzi Múzeum.

Az alpolgármester beszámolt róla, a városüzemeltetési iroda végigvitte a kérést a hivatalos „útvesztőn”, az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény pedig ki is helyezte a táblát az M6-os városközponti lehajtója után, a 6-os és 7-es főutak közös szakaszán.

Tetlák Örs azt is megjegyezte, hasonló táblát szeretnének kihelyezni a Minaretről is, de ennek még keresik a helyét, mert számos útügyi és forgalmi előírásnak meg kell felelni.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email