22_03_29_erdmost_nincskep

Idegenforgalmi táblát kapott a Földrajzi Múzeum

22_03_29_erdmost_nincskep

Idegenforgalmi táblát kapott a Földrajzi Múzeum

Tetlák Örs, Érd alpolgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy az M6-os városközponti lehajtója után, a 6-os és 7-es utak közös szakaszán idegenforgalmi tábla hirdeti, hogy a városban működik a Magyar Földrajzi Múzeum.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az alpolgármester közösségi oldalán kitért rá, fontos, hogy Érd „felkerüljön a térképre”, amely azt is jelenti, hogy köztéri láthatósággal segítsék az erre járókat és népszerűsítsük a helyi értékeket.

A Magyar Földrajzi Múzeum pedig azt kérte, helyezzenek ki idegenforgalmi táblát, amellyel felhívják a látogatók figyelmét, Érden működik a Magyar Földrajzi Múzeum.

Az alpolgármester beszámolt róla, a városüzemeltetési iroda végigvitte a kérést a hivatalos „útvesztőn”, az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény pedig ki is helyezte a táblát az M6-os városközponti lehajtója után, a 6-os és 7-es főutak közös szakaszán.

Tetlák Örs azt is megjegyezte, hasonló táblát szeretnének kihelyezni a Minaretről is, de ennek még keresik a helyét, mert számos útügyi és forgalmi előírásnak meg kell felelni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email