budaors

Foci: vereséggel avatta új stadionját a Budaörs

Hosszú idő után tért haza a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörs, mely első bajnoki mérkőzését vívta a nemrég elkészült Árok utcai Stadionban, ahol Márkus Tibor együttese 3–2-es vereséget szenvedett a Szolnoki MÁV FC-től.

Noha korábban már rendeztek néhány mérkőzést az új budaörsi stadionban, az NB II-es házigazda csak a Szolnoki MÁV FC elleni mérkőzéssel térhetett haza.

Márkus Tibor együttese a nyitókörben elért 3–2-es kecskeméti siker után a Tisza-partiak ellen is jól kezdte a „stadionavatót”, hiszen Balázs Zsolt révén már a negyedik percben vezetett, amelyet a 19.-ben Vankó Imre meg is duplázott.

A térfélcsere után viszont néhány perc alatt fordított a Szolnok, amelytől az 53. percben Sipos Zoltán szépített, az 55.-ben Tóth László egyenlített, a 60.-ban pedig Szekszárdi Tamás pedig megfordította az állást, kialakítva ezzel a 3–2-es szolnoki sikert.

Merkantil Bank Liga NB II, 2. forduló
Budaörs–Szolnoki MÁV FC 2–3 (2–0)
Gól: Balázs Zs. (4. perc), Vankó (19. p.), ill. Sipos Z. (53. p.), Tóth L. (55. p.), Szekszárdi (60. p.)

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email