22_03_29_erdmost_nincskep

Így menthetőek meg a házasságok

22_03_29_erdmost_nincskep

Így menthetőek meg a házasságok

Évente közel húszezer házasságot bontanak fel Magyarországon, de az élettársi kapcsolatok miatt jóval többen válnak el. A válásban és a kapcsolatok új alapokra helyezésében is segít a Szépen válj el válásközpont.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Galambos Balázs, a Szépen Válj El Válásközpont alapítója és vezetője az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában elmondta, a házasságok 75%-a válással végződik, de a központhoz forduló kliensek kb. felének kapcsolatát újra tudják indítani és jobb alapokra helyezni azt.

Kitért rá, a válásokat jellemzően a nem megfelelő kommunikáció okozza, illetve az, hogy rosszul szeretik egymást az emberek.

Galambos Balázs elmondta azt is, a 30-40-es generáció 30-50%-a nem él szexuális életet, a gyermekek 70-75%-a pedig már úgy kezdi az általános iskolát, hogy a szülők elváltak.

Galambos Balázsék épp a házasságok megmentéséért és a válások nyugodt mederben történő lebonyolítása miatt hozták létre a válásközpontot, ahová nem csak párok, hanem azok egyik tagja is ellátogathat, hiszen mindenkinek tudnak segíteni.

Az alapító részletezte, a válásközpontban az érintettek dolgát megegyezéspárti ügyvéd, mediátor, gyermekpszichológus, gyermekvédelmi szaktanácsadó, szexuálpszichológus, intimitási tanácsadó, gyász- és veszteségfeldolgozó szakember, stresszkezelő szakember, életmód tanácsadó, ingatlanközvetítő, költöztető és pénzügyi tanácsadó is segíti, így ha bármilyen probléma felmerül, ők tudnak segítséget nyújtani.

Galambos Balázs arról is beszélt, a válásokat és a házasságokat segítendő több online elérhető anyagot is készítettek például az ellennevelés kezeléséről, de van válási navigátoruk, gyermekmód moduluk és vagyonjogi moduluk is, amelyek mind segítik a nyugodt válást vagy a jobb újrakezdést.

Hallgassa meg a teljes beszélgetést



 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email