22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét Kötelék-piknik Érdligeten

22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét Kötelék-piknik Érdligeten

A Kötelék - Érd térségi Közösség a Családokért és az Érdi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub közös, nyílt pikniket szervez kisgyermekes anyukáknak, ahol tapasztalatot cserélhetnek, beszélgethetnek, kikapcsolódhatnak. A találkozót kedden tíz órától tartják az érdligeti tavas játszótéren.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hatodik éve rendezi meg nyári piknik-sorozatát a Kötelék – Érd térségi Közösség a Családokért csoport a kisbabás anyukáknak. A kezdeményezés nagyon sikeres, hiszen aki egész nap egyedül van otthon a picivel, örömmel kimozdulna, beszélgetne más anyukákkal, társaságot keres a totyogós babának, vagy szeretné feltenni kérdéseit az alkalmanként jelenlévő szoptatási és hordozási tanácsadónak, védőnőnek, az pont jó helyen jár.

A kisebb-nagyobb gondokon, a tapasztalatokon no meg az élményeken kívül az egészséges harapnivalókat – és bevált receptjeiket – is megoszthatják egymással az anyukák. 

A piknikeket kéthetente tartják, a következő augusztus 17-én, illetve 31-én lesz.

(Fotónk egy korábbi Kötelék-pikniken készült.)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email