22_03_29_erdmost_nincskep

„Hiányzott eddig a hiteles alternatíva!”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Hiányzott eddig a hiteles alternatíva!”

Közös utcafórumot tartott Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke, a DK frakcióvezető-helyettese és Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke az érdi piacon szombat reggel. Kijelentették: versenytársak és nem ellenségek, ezért támogatják egymást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zajlik az előválasztási kampány, már csak három hét van hátra, és indul az ajánlási időszak. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök jelölt-jelöltje látogatott el Bősz Anett országgyűlési képviselő utcafórumára, aki a Demokratikus Koalíció, a Liberálisok, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Jobbik támogatásával indul Érden és térségében az előválasztáson. 

A piacon tartott találkozón mindketten beszéltek arról, hogy tisztelik egymást és hisznek az összefogásban, és abban, hogy az egymás közötti verseny megerősíti őket és sikerül legyőzniük az Orbán-kormányt 2022-ben.

Márki-Zay Péter beszédében azt hangsúlyozta, hogy hiányzott eddig a hiteles alternatíva a Fidesz jelöltjeivel szemben, ám Bősz Anett szerintük a legalkalmasabb arra, hogy legyőzze a kormánypárt jelöltjét az országgyűlési választáson, ezért ők őt támogatják, s arra kérnek minden Mindenki Magyarországa Mozgalom szimpatizánst, hogy támogassák Bősz Anettet Érden és térségében. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email