22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hazai pályán kezdi az új szezont az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: hazai pályán kezdi az új szezont az Érdi VSE

Augusztus elsején, 17.30-tól a Bicskei TC elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg az NB III Nyugati csoportjának 2021/22-es szezonját az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az előző évad végén 10. helyen záró Érdi VSE-nél és a 12. helyen végző Bicskei TC-nél is nagy volt a jövés-menés a nyári átigazolási időszakban. Mint ismert, Limperger Zsolt együtteséből nyolcan távoztak és ugyanennyien is érkeztek, míg a Csordás Csaba által irányított Bicskei TC a Siófokról igazolt Kovács Dániellel, a Sárosdról érkező Kovács Ádámmal, a Dabas-Gyóntól megszerzett Popovics Bertold, Grabant Péter kettőssel és a Vácról szerződtetett Sóron Tiborral erősítette meg keretét, amelytől Horváth Marcell, Szabó Bátor, Farkas Máté, Rétyi Tamás, Sötét Dávid, Varga Zoltán, Kákonyi Dániel, Valentics Márk, Radó Dániel, Kertész Dániel és Rigó Máté is távozott.

Az érdiek felkészülési időszaka nem volt túl eredményes, hiszen a BLSZ II-es Szent István SE elleni győzelem mellett öt vereséget szenvedtek. Ezzel szemben a Bicske az MTK II elleni 3-1-es siker után Tatabányán 3-0-ra győzött, majd a Monorral 2-2-es döntetlent játszott, de a főpróbán 3-1-re kikapott a megyei rivális Iváncsa KSE-től.

A mögöttünk hagyott 2020/21-es idényben Érden és Bicskén is 2-0-s hazai győzelem született.

“Szeretnénk jól kezdeni az idényt. Hazai pályán nem is lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése. Harcos mérkőzésre számítok, amely nem lesz egyszerű, de más célunk nem lehet, mint nyerni. Az dönthet, hogy melyik csapat tudja megvalósítani az elképzeléseit a pályán”

– fogalmazott a szezonkezdetről Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az augusztus elsején, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE – Bicskei TC mérkőzést Juhász Bálint vezeti, segítői Halmai Kristóf és Holpár Gergely lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 1. forduló
08.01., 17.30:
Érdi VSE – Bicskei TC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email