22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ezt várja az idénytől az Érdi VSE vezetőedzője

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ezt várja az idénytől az Érdi VSE vezetőedzője

Nyolcan távoztak és ugyanennyien érkeztek az Érdi VSE-hez a nyári átigazolási időszakban. Az NB III Nyugati csoportjában szereplő együttes felkészülése sem volt zökkenőmentes, de Limperger Zsolt vezetőedző szeretné, ha csapata élmezőnyben végezne.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ismert, 10. helyen végzett az előző szezonban az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában. Az együttestől Balogh Ádám, Farkas Bálint, Földesi Dominik, Honti Attila, Kócsa Tamás, Molnár Bence, Popov Patrik és Szekeres Pál távozott, helyükre pedig Gera Dávid, Gubacsi Zoltán, Kovács Botond, Molnár Dániel, Németh Gábor Vince, Pallagi Botond, Révész András és Szabó Richárd érkezett.

“Az előző szezon végén azt mondtam, hogy most lesz az egyik legnehezebb felkészülési időszakunk, mert elég sok játékos elment” – kezdett bele Limperger Zsolt. “A felkészüléssel nem tudunk maradéktalanul elégedettek lenni, mert nagyon sok még a munka és örültem volna, ha még van 2-3 hetünk, de már hétvégén játszani kell” – fogalmazott az Érdi VSE vezetőedzője.

“Az összeszokottság hiánya látszódott az edzőmeccseken, illetve hátulról hiányzik Bozsoki Imre, előlről pedig Kollega Krisztián, akik meghatározó játékosaink, szóval az ő hiányukat megérzi a csapat, ezért bízom benne, hogy minél hamarabb rendelkezésre állnak” – húzta alá Limperger Zsolt, aki a szezon céljaival kapcsolatban elmondta, a mezőnyben sok csapat erősödött, ezért az érdieknek is fel kell kötniük a nadrágot.

“A célok hasonlóak, mint tavaly volt az első félévben, amikor – ha jól emlékszem – negyedikek voltunk. Ha nem jön olyan extrém sérüléshullám vagy a covid, mint tavaly, akkor az első hat sikerülhet, de ehhez az kell, hogy 13-14 minőségi játékos folyamatosan rendelkezésre álljon”

– jegyezte meg.

Az Érdi VSE augusztus elsején, 17.30-kor a Bicskei TC ellen kezdi meg az NB III Nyugati csoportjának 2021/22-es idényét az Ercsi úti Sporttelepen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email