Augusztus 1-jétől már csak emblémás zöld zsákban szállítja el a lombot, nyesedéket az ÉTH. A cég Diósdi út 29. szám alatti ügyfélszolgálatán díjmentesen tizenöt zsákot vehetnek át a lakosok. Csütörtökön 8-tól 18 óráig, szombaton 8-tól 12 óráig várják azokat, akik még nem vették át a zsákokat.

Az ÉTH kéri a lakosokat, hogy a hulladékelszállítás befizetését igazoló csekket hozzák magukkal, így gyorsabb az ügyintézés.

Az átvett emblémás zsákokat igény szerinti mennyiségben lehet kikészíteni a zöldjáratos napokon – ha valakinél tíz zsáknyi biohulladék termelődött, akár egyszerre is kiteheti. Akinek az ingyen rendelkezésre álló tizenötnél több zsákra van szüksége, az ÉTH ügyfélszolgálatán, a hulladékudvarban, illetve viszonteladóknál vásárolhat plusz zsákokat, darabját 422 forintért.

A zsákokba kizárólag fű- és lombhulladékot lehet tenni. Ezen felül elszállítanak ingatlanonként három köteg gallyat (egyméteres darabokban kötegelve). Fatörzset, illetve tuskót nem visz el az ÉTH.

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email