22_03_29_erdmost_nincskep

Sárosi Laura sérülés miatt visszalépett

22_03_29_erdmost_nincskep

Sárosi Laura sérülés miatt visszalépett

Orvosi diagnózis szerint részleges Achilles-ín szakadást szenvedett Sárosi Laura – közölte a Magyar Olimpiai Bizottság. A magyar tollaslabdázó a thaiföldi Ratchanok Intanon elleni, 2-0-ra elvesztett mérkőzés során sérült meg, ez azonban a játék közben még nem akadályozta.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A malajziai Soniia Cheah elleni, magyar idő szerint 7 órakor kezdődő mérkőzést már nem tudta vállalni a sérülés miatt, kénytelen volt visszalépni a további versenyzéstől.

Közösségi oldalán a következőket írta:

„Sajnálatos módon orvosi utasításra nem folytathahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a versenyt! Az előző meccsemen részleges achilles- ín szakadást szenvedtem, ami akkor még nem befolyásolt, viszont utána nagyon nagy fájdalmaim voltak és vérömleny keletkezett a sarkam és az achillesem körül. A Magyar Olimpiai Bizottság orvosi stábja mindent megtett, hogy ma pályára tudjak lépni, azonban a mostani állapohttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg ezt nem teszi lehetővé, valamint kockázatos lenne a további sérülések miatt is. Így is jó pár hét pihenés és rehabilitáció vár rám. Nagyon csalódott vagyok. Köszönöm mindenkinek a támogatást, nagyon sokat jelent!”