22_03_29_erdmost_nincskep

Szavazás a Battai Napokról

22_03_29_erdmost_nincskep

Szavazás a Battai Napokról

Szavazást indított az rendezvényről az OkosBatta applikációban július 21-én Vezér Mihály polgármester, aki egy napos programról várja a városlakók véleményét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városvezető közösségi oldalán az alábbiakat írja:

A szakértők egybehangzóan a vírus őszi visszatérését jósolják. Ugyanakkor tudom, mindenki nagyon várja már a rendezvényt. Nekem, mint a Battai Napok elindítójának, nincs szükségem arra, hogy mellette érveljenek, mert az egyik „édesgyermekem” ez a rendezvénysorozat. Ennek ellenére féltem a lakosságot az újabb járványveszélytől. Sajnos nincs hivatalos információm a battaiak átoltottságáról, de megpróbálok ennek is mielőbb utánajárni a Kormányhivatalnál. Addig is míg – remélem – megkapom az adatokat úgy gondolom, az a leghelyesebb, ha megkérdezem az Önök, a tisztelt százhalombattaiak véleményét.

Kérem, legyenek szívesek tájékoztatni arról, hogy szeretnének-e egy szűkített Battai Napok programsorozatot szeptember első felében, amely koncertekből és kisebb közösségi rendezvényekből állna, és egyetlen egy szombati napra korlátozódna. Döntésüknél kérem, azt is vegyék figyelembe, hogy a Kormány jelenlegi járványügyi intézkedéseinek értelmében, kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatóak a zenés, táncos rendezvények! Számomra minden battai lakos véleménye egyformán fontos!

A mai naptól július 26. éjfélig várom szavazatukat, és természetesen kifejtett véleményüket is ebben a kérdésben.

Szavazni az OkosBatta applikációban, a „Felmérések” menüpont alatt lehet.

(Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play vagy az AppStore áruházakból.)

Az Önök véleménye lesz az alapja a képviselők és – elsősorban – az én állásponhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg kialakításának.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email