22_03_29_erdmost_nincskep

Megújul a kelenföldi állomás környéke, mondjon ön is véleményt!

22_03_29_erdmost_nincskep

Megújul a kelenföldi állomás környéke, mondjon ön is véleményt!

Megújul Kelenföld vasútállomás környéke. A Budapest Fejlesztési Központ kíváncsi azok véleményére, akik itt élnek, illetve használják ezt a területet, ezért összeállítottak egy interneten kitölthető kérdőívet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Budapest Fejlesztési Központ Kelenföld vasútállomás környékének sokoldalú megújításán dolgozik. Akadálymentes átszállási lehetőséget szeretnének biztosítani a vasútállomás térségében található közösségi közlekedési kapcsolatok közt.  Az őrmezői oldalon új, fedett, modern, helyi és regionális autóbusz-terminál kialakítását és a P+R parkolók kapacitásának bővítését is tervezik. Vizsgálják a kereskedelmi funkciók kialakítását, továbbá az Etele téri oldalon a meglévő és felszabaduló területek, a gyalogos- és kerékpáros hálózat és a zöldfelületek kialakítását.

A fejlesztés nem csak a közlekedőket, hanem az itt lakókat is szolgálja: rendeződnek a parkolási gondok, az elhanyagolt közterületek helyett megújult terek, több zöldfelület kerül kialakításra. 

A kérdőív célja, hogy megismerjék és a tervezés során a lehetőségekhez mérten figyelembe vegyék a terület használói és az itt élők igényeit és elvárásait.

A kérdőívet itt találják. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email