22_03_29_erdmost_nincskep

Árral szemben

22_03_29_erdmost_nincskep

Árral szemben

A hétfő hajnalban, illetve reggel lezúduló csapadék városszerte több problémát okozott. Az alacsonyabban fekvő területeken, például az Erzsébet utcában még a csatornahálózatban is visszafolyt a szennyvíz, jelentős károkat okozva. Tekintse meg az Érdi Televízió összeállítását, és képgalériánkat!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nemcsak az esővíz, hanem a csatornahálózatból ki-, illetve visszafolyó szennyvíz is problémát okozott Érden, főleg az alacsonyabban fekvő részeken. Az ÉTCS-hez hétfőn a megszokottnál tízszer több panasz futott be. Jellemzően közterületről folyt be a csapadékvízzel kevert szennyvíz, de előfordult az is, hogy a bekötővezetéken keresztül öntötte el az ingatlanokat.

Tekintse meg képgalériánkat:

Amint a várost kiszolgáló közcélú szennyvízelvezető művek megfelelő üzembiztonságát biztosítani tudják, felkeresik azokat az ingatlanokat, amelyekkel kapcsolatban a diszépcserszolgálaton bejelentést tettek. Az ÉTCS munkatársai fertőtlenítenek is.

A katasztrófavédelem ilyen esetekben nem száll ki, ugyanis a jogszabályok szerint szennyvízzel kevert esővizet ők nem szivattyúzhatnak. A helyi kirendeltség tájékoztatása szerint hozzájuk is rengeteg bejelentések érkeztek az esőzések miatt. Erről bővebben itt írtunk.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email