22_03_29_erdmost_nincskep

Újra halászlépartit tartanak a horgászok

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra halászlépartit tartanak a horgászok

A hagyományokhoz hűen idén július 11-én tartja meg halászlépartival egybekötött családi napját az Érd és Környéke Horgászegyesület a Molnár utca végén, a Téglagyár környékén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Berényi Andrásné, az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke elmondta, a pandémiás helyzet sem zavarta meg a szervezőket, akik remélték, július közepére már tudnak programokat szervezni, így július 11-én már tizenhetedik alkalommal tartanak családi napot – természetesen központban a halászléfőző versennyel.

A horgászegyesület elnöke kiemelte, az előző évekhez képest már fellépőkkel is kibővítették a programot, míg a gyermekeknek íjászbemutatót, a felnőtteknek pedig retro akadályversenyt szerveznek.

Berényi Andrásné kiemelte, a Teleki Sámuel Általános Iskola néhány munkatársa egy Trabantból átalakított sütőalkalmatossággal készítenek lángost.

Kitért rá, a halászléfőző versenyre még a helyszínen regisztrálhatnak a legfeljebb háromfős csapatok, a versenyhez pedig a halat a szervezők biztosítják. A halászleveket pedig az egyesület támogatói értékelik különböző szempontok szerint.

A győztes és a helyezettek horgászcikkekben és más értékes nyereményekben részesülnek.

A családi nap 100-150 főre szóló halászlevét az előző évi győztese, Nagy István készíti el.

Az Érd és Környéke Horgászegyesület által szervezett családi napra 1500 forintos regisztrációs díjat kell fizetni, amely tartalmazza a halászlevet, a hozzá járó kenyeret és egy fél literes vizet.

Berényi Andrásné megjegyezte, mivel szabadtéri rendezvényről van szó, a részvételhez 500 főig nem szükséges védettségi igazolvány.

A horgászegyesület elnökétől megtudtuk azt is, mivel tűzgyújtási tilalom van, az eseményről tájékoztatták a katasztrófavédelmet és a tűzoltóságot is, emellett minden eszközt biztosítanak ahhoz, hogy a helyszínen ne keletkezzen tűz.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email