22_03_29_erdmost_nincskep

Árral szemben a Dunán: célba ért a magyar páros

22_03_29_erdmost_nincskep

Árral szemben a Dunán: célba ért a magyar páros

Még március 4-én indultak útnak a Fekete-tengertől, hogy árral szemben keresztülevezzenek a 2800 kilométer hosszú Dunán egészen a Fekete-erdőig. Kis Klaudia és Varga Richárd jótékonysági expedíciója 124 nap után ért célba.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A páros két hónap után május 11-én ért Százhalombattára, 12-én pedig Érdre, ahol még szurkolók is buzdították őket az expedícióra.

Kis Klaudia és Varga Richárd a közösségi oldalon folyamatosan beszámoltak expedíciójuk állásáról, végül július 6-án, bő négy hónap után célba értek.

Mint Varga Richárd az expedíció lezárását megünneplő videóban elmondta, a befejezés nem úgy sikerült ahogy tervezték, mert nem tudtak elevezni a forrásig, de ahogy Kis Klaudia megjegyezte, így is falig mentek.

Elmondták, egészen Ulmig eveztek, ahonnan viszont már autóval látogatták meg a Duna forrását, ahonnan pedig néhány nap alatt eveztek vissza.

A jótékonysági expedíción Kis Klaudia egyébként a Tiszai PET Kupának gyűjtött, míg Varga Richárd a Bátor Tábort támogatta az őket követők felajánlásaiból.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email