22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros: Csőzik egy ezerkarú Buddha

22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros: Csőzik egy ezerkarú Buddha

Az Érdi Fidesz elnöke szerint Érd polgármestere egy ezerkarú Buddha, mert mindig másra mutogat. T. Mészáros András szokásos pénteki sajtótájékoztatóján az ÉTH-t kritizálta és azt kifogásolta, hogy akadozik a szemétszállítás Érden, és emiatt szerinte a polgármester a felelős.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Ha probléma vetődik fel, Csőzik csak rábök valakire a noteszába – többnyire rám vagy Orbán Viktorra, néha az időjárásra -, és a felelősséget elhárítva söpri le a problémát az asztalról.
A saját asztaláról persze. Mert az érdiek asztalán a probléma nagyon is ott marad. Bizonyítják ezt a tele kukák, a tele zöldhulladékos zsákok, a patkányok, a bűz Érd egyes részein.” – mondta a volt polgármester. 

 

A héten az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában, Csókai Viktor, az ÉTH ügyvezetője beszélt arról, hogy a hőségriadó alatt hét dolgozó is napszúrást kapott és kiesett a hétköznapi szemétszállításból Érden, de egyébként is munkaerőhiánnyal küzd az ÉTH, emiatt járatkimaradások voltak, amelyek azt eredményezték, hogy városszerte kimaradt a szemétszállítás. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email