22_03_29_erdmost_nincskep

Nyári szünetre vonul a Civil Licit

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyári szünetre vonul a Civil Licit

Bár még nem zárult le minden licit, júniusban közel 180 ezer forintot gyűjtöttek az Érdi Civil Állatmentőknek a Civil Licit Érd jótékonysági árverésen, amely viszont nyári szünetre vonul, de szeptembertől újabb civil szervezetek támogatására készül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Civil Licit Érd jótékonysági árverés júniusi kedvezményezettjéről szavazás útján döntöttek a csoport tagjai, ennek eredményeként pedig az Érdi Civil Állatmentőknek közel 180 ezer forintot sikerült összegyűjteni – tudtuk meg Martin Norberttől, a licit társalapítójától.

Mint korábban Benke-Kovács Gabriella, az Érdi Civil Állatmentők alapítója lapunknak elmondta, nem határoztak meg összegcélt, hiszen a befolyt összeget a mindennapi működésre fordítják, mert a mentett állatok gyakran szorulnak műtétre, amelyek nagy költségeket emésztenek fel.

Martin Norbert az erdmost.hu-nak elmondta, júliusban és augusztusban „nyaralni megy” a Civil Licit, de szeptemberben folytatják a jótékonysági árverést és új lendülettel térnek vissza. Arról is beszélt, terveik szerint lesznek új kedvezményezettek, de lesznek olyanok is, akiket már korábban is támogattak.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email