22_03_29_erdmost_nincskep

Megduplázta hűtőraktár-kapacitását az Aldi Biatorbágyon

22_03_29_erdmost_nincskep

Megduplázta hűtőraktár-kapacitását az Aldi Biatorbágyon

Új hűtőraktárárat adtak át Biatorbágyon. Az új egységnek köszönhetően bővült az áruházlánc hűtött-termék-kínálata, valamint további magyar beszállító-partnerek termékei is az ALDI szortiment részévé válhattak. A beruházás a vállalat legnagyobb egyösszegű befektetése volt az elmúlt 10 évben. GALÉRIA

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2019 szeptemberében rakta le az áruházlánc biatorbágyi logisztikai központjánál az új hűtőraktárának alapkövét. Ezzel a lépéssel a 255 000 négyzetméteres telken elhelyezkedő mintegy 53 000 négyzetméteres, 500 főt foglalkoztató raktár egy 8800 négyzetméteres egységgel bővült, amelyben egy -23 Celsius fokos mélyhűtő és egy 0 Celsius fokos hűtőraktár mellett egy kilenc rámpával rendelkező előhűtőt is kialakítottak.

Az L-alakú új épület egyik oldala 120, másik oldala 140 méter hosszúságú, illetve 40 méter szélességű, a legnagyobb magassága pedig eléri a 16 métert. A mintegy 6 milliárdos beruházásnak köszönhetően  duplájára nőtt az áruházlánc magyarországi hűtőraktár-kapacitása, a vásárlók pedig lényegesen nagyobb hűtött-termék kínálattal találkozhatnak majd az ALDI áruházakban.

 „Hűtőraktárunk több milliárdos nagyságrendű beruházása újabb előnyt jelent vásárlóink számára, hiszen  nagyobb kínálatból tudnak majd válogatni üzleteinkben. A beruházás által 70 munkahelyet hozunk létre Biatorbágyon – mondta Bernhard Haider, az ALDIMagyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója az átadó ünnepségen.

Számos beruházást indítottunk, hogy versenyképesek maradjunk, a piacra lépésünk óta pedig már több mint 184 milliárd forintot fektettünk be Magyarországon – összegzett Haider.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email