22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb sportág a palettán

22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb sportág a palettán

Az elmúlt években akadtak olyan érdi röplabdázók, akik nyáron is előszeretettel próbálták ki magukat homokon. Mostantól a Delta RSE Érdnél szervezett keretek között is lehet strandröplabdázni a Papi Földeken lévő pályákon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nemrég előbb az utánpótlás korosztály számára tartottak négycsillagos pontszerző versenyt, a felnőtteknek pedig B-kategóriás strandröplabda-viadalt a Papi Földeken található hat pályán.

Az utánpótlás viadalon a Delta párosa, Zahorszki Lotti és Kiss Lili nem tudott elindulni, mert ehhez kvalifikációs pontok szükségesek, melyekkel utóbbi egyelőre nem rendelkezett, de egyedüli utánpótláskorú kettősként három mérkőzést is játszottak a felnőttek között, értékes tapasztalatokat szerezve.

Mint megtudtuk, a Delta RSE Érd a verseny után a szakág kétszeres országos bajnokának vezetésével elindítja a tömeges strandröplabda-edzéseket.Kiss Regina szakágvezető heti három edzést tart elsősorban a klub röplabdázóinak.

„Kicsiktől kezdve nagyobbakon át elég sok gyermeket magába foglal az edzés. Másfajta stílus, másfajta edzettség kell hozzá, de nagyon szeretik a gyerekek, szóval remélem, itt is meghonosodik”

– fogalmazott Kiss Regina, hozzátéve, az edzések elsősorban a Delta teremröplabdázóinak szólnak, de ha más is érdeklődik a sportág iránt, az keresse fel a klubot, amely szeretettel várja a sportág iránt érdeklődőket.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email