22_03_29_erdmost_nincskep

Elballagtak a Gárdonyi nyolcadikosai

22_03_29_erdmost_nincskep

Elballagtak a Gárdonyi nyolcadikosai

Három turnusban, osztályonként külön időpontban ballagtak el a Gárdonyi Géza Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói kedden. Nyolcvan diák vett búcsút az általános iskolától, gyermekenként négy vendég léphetett be az iskola udvarára. Az ünnepségen átadták a legösszetartóbb osztály címet is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szociális Gondozó Központ hetedik alkalommal adta át az Érd Legösszetartóbb Osztálya díjakat. Az első helyezettnek járó vándorserleget, illetve a 25 ezer forintos pénzjutalmat idén a Gárdonyi iskola 8. C osztálya vihette haza. Második az Érdligeti 6. C-je, harmadik a Batthyány 7. A osztálya lett.

Mivel egymás után háromszor került ki első helyezett az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumból, a vándorserleg végleg náluk marad. Ez már a második ilyen trófea, ugyanis a Gárdonyi 2015, azaz a díj alapítása óta minden évben a nyertesek között van.

A ballagás kedden külön turnusokban zajlott, az A osztályosok 10 órakor, a B-sek 12 órakor, a C-sek pedig 14 órakor köszöntek el pedagógusaiktól és az intézménytől. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email