22_03_29_erdmost_nincskep

Így tart nyitva nyáron a könyvtár

22_03_29_erdmost_nincskep

Így tart nyitva nyáron a könyvtár

A Hivatalnok utcában hétfőn és kedden 10-től 18, csütörtökön és pénteken 17 óráig, szombaton pedig minden páratlan héten 8-tól délig várják a látogatókat. A Parkvárosi hétfőn és csütörtökön, a Zenei szintén csütörtökön, a Jószomszédság pénteken tart nyitva, 9-17 óra között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szolgáltatásokat személyesen csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe. A 18 éven aluliak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező gondviselőjük kíséretében látogathatják a létesítményeket. Azok az olvasóink, akik nem rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy nem szeretnének még személyesen eljönni, továbbra is élhetnek a könyvcsomag-kérés lehetőségével. Ennek menete nem változott.

A könyvtárba lépés előtt kötelező ellenőrzésre bemutatni a védettségi igazolványt, arcképes azonosító okmányt (személyigazolvány vagy jogosítvány) és az olvasójegyet.

A maszk viselése, illetve a kézfertőtlenítés, valamint a másfél méteres távolságtartás kötelező. 
 
A Felnőttkönyvtár tereiben egyszerre 10, a Gyermek- és fiókkönyvtárakban egyszerre 5 látogató lehet. A könyvtár minden részlegében maximum 30 percig tartózkodhat egy-egy olvasó.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email