22_03_29_erdmost_nincskep

Asztalitenisz: újra bajnok a Budaörs az Extraligában

22_03_29_erdmost_nincskep

Asztalitenisz: újra bajnok a Budaörs az Extraligában

Hazai környezetben védte meg bajnoki címét az Extraligában a Budaörs női asztaliteniszcsapata, amely a döntőben 5:2-re győzte le a Kecskemétet. A nőkhöz hasonlóan a férfiaknál a Pécs a Szécsény 4:1-es legyőzésével védte meg címét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Budaörsi Városi Sportcsarnok adott otthont az asztaliteniszezők Extraliga négyes döntőjének, ahol mindkét nemnél összemérték tudásukat hazánk legjobb klubjai.

A nőknél a szombati elődöntőben a házigazda SH-ITB Budaörsi SC a Szekszárdi AC 5:1-es legyőzésével, míg a Budapesti Erdért SE a Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér hasonló arányú kiejtésével jutott döntőbe.

A bronzérmet a Szekszárd nyerte 6:4-re a Kecskemét ellen, míg a fináléban a Budaörs Imre Leiláék remek kezdése után 5:2-re verte az Erdértet és ötödik élvonalbeli bajnoki címét ünnepelhette.

A férfiaknál a PTE-PEAC Kalo-Méh a Florahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg Szeged AC, míg a Szerva SE Szécsény a Celldömölki VSE Swietelsky Future FM 4:0-s kiejtésével jutott döntőbe.

A vasárnapi helyosztón a dobogó legalsó fokára a celldömölkiek állhattak, akik 4:0-ra verték a Szegedet. A döntőben viszonylag könnyedén győzött 4:1-re a Pécs és harmadszor állhatott a dobogó tetejére az Extraliga négyes döntőjében.

EXTRALIGA FINAL FOUR 2021, BUDAÖRS
FÉRFIAK
Döntő

PTE-PEAC Kalo-Méh I.–Szerva ASE Szécsény I. 4:1
Bronzmérkőzés
CVSE-Swietelsky Future FM I.–Florahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg Szegedi AC I. 4:0
NŐK
Döntő    
    
SH-ITB Budaörsi Sport Club–Budapesti Erdért SE 5:2
Bronzmérkőzés
Szekszárd AC I.–Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér I. 6:4

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email