22_03_29_erdmost_nincskep

Csináljunk igazi zöld kertvárost Érdből!

22_03_29_erdmost_nincskep

Csináljunk igazi zöld kertvárost Érdből!

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt elnöke, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselőcsoportjának a tagja és frakcióvezető-helyettese felújította az Érdi Fundoklia-völgy tanösvényének tájékoztató tábláit és egy fát is ültetett a környezetvédelmi világnap alkalmából.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Június 5-én szombaton Bősz Anett sajtótájékoztató keretein belül ültetett el egy juharfát a Fundoklia-völgy parkolójánál és mutatta be a felújított tájékoztató táblákat. A tájékoztatón elmondta, hogy az idő vasfoga a ezeket a táblákat sem kímélte, így a DK és a liberálisok finanszírozásával, és civil segítők összefogásával sikerült ezeket a táblákat felújítani. A sajtótájékoztató előtt – egy kivétellel – az összes új táblát kihelyezték, az utolsót az Érdi  Tv kamerái előtt  tette a helyére a DK frakcióvezető-helyettese.

“Nem lenne teljes ez a nap, hogyha a Környezetdvédelem Világnapján nem ültetnénk egy fát”- mondta Bősz Anett, így erre is sor került. Hozzátette, bár  jelenleg nincs szilárd útburkolat ezen a részen, de remélhetőleg ennek megvalósítására is hamarosan sor kerül. Azt azonban tudni kell, hogy a szilárd útburkolat jelentős hőmérséklet különbséget mutat, amikor árnyékot vetnek rá a lombkoronák, illetve amikor nem. „Bízom abban, hogy a globális felmelegedés hatásainak fékezésére és a levegőnk tisztítására tett kísérleteink célt érnek. Én mindenkit arra bíztatok, hogy ültessen egy fát akár a saját kertjében, akár az utca lakosaival összeállva. Csináljunk igazi zöld kertvárost Érdből, és csináljunk igazi mozgalmat abból is, hogy egy új fa az egy új élet kezdete!.”

Bősz Anett azt is hangsúlyozta, hogy ez a fa egy szimbólum, de folytatni szeretné ezt a programot és bízik abban, hogy nem egy ember fog megmozdulni ennek hatására, és ez a fa nem csak a saját életét kezdi meg, hanem egy olyan projectet is elkezd egyúttal, ami a jövőben is folytatódik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email