22_03_29_erdmost_nincskep

Jövő héten tartják a zeneiskolai felvételit

22_03_29_erdmost_nincskep

Jövő héten tartják a zeneiskolai felvételit

Jövő hétfőtől péntekig tartanak a felvételi meghallgatások a Lukin Alapfokú Művészeti Iskola különféle tanszakaira, illetve hangszereire.  Az ÉrdFM 101.3-nak Szabóné Bán Ildikó intézményvezető beszélt a részletekről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szabóné Bán Ildikó intézményvezető az ÉrdMF 101,3-nak elmondta: a korábbi években az áprilisi nyílt napokon tartották a felvételi meghallgatásokat, most a járványveszély miatt tették a tanítás utolsó hetére. 

– Növendékeink délutáni oktatás keretében hangszeres és hangszertanulást segítő elméleti képzést kapnak. Több éves hangszertanulás után különböző együttesekhez, zenekarokhoz, illetve énekkarokhoz csatlakozhatnak tanítványaink. Intézményünkben az óvodásoktól az egyetemistákig minden korosztállyal foglalkozunk. Iskolánk központi épületei a Felső utcában találhatóak, de mivel ezek nem elég nagyok ahhoz, hogy ötszáz növendékünket befogadják, Érd általános iskoláiban kihelyezett tagozatokon is tanítunk. Most ide is tartunk felvételi meghallgatásokat – mondta az intézményvezető, hangsúlyozva: 

a felvételi meghallgatások alkalmával csak azokat a szülőket tudják beengedni az intézmény épületébe, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

Sikeres felvételi után, ha beiratkoztak az új tanulók, egyéni, kétszer 30 perces hangszeres órákra járhatnak, kétszer 45 percben pedig szolfézst tanulnak.

Az alábbi tanszakokra/hanszerekre tartanak felvételi meghallgatást: zenei mozgáselőkészítő foglalkozás, zenei előképző, hegedű, gordonka, zongora, fuvola, furulya, klarinét, szaxofon, trombita, kürt, harsona, tuba, gitár, magánének, harmonika, ütőhangszerek.2021.őszétől ismét elindítják játékos zenei mozgáselőkészítő foglalkozásaikat is, erre is várják a jelentkezőket.


A felvételiről bővebben itt lehet érdeklődni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email