22_03_29_erdmost_nincskep

Jön a második érdi dartshétvége

22_03_29_erdmost_nincskep

Jön a második érdi dartshétvége

Június 4. és 6. között újabb 5 dartsversenynek lesz házigazdája az ÉRD Aréna, hiszen itt rendezik az Érd Open nyílt versenyt, a steel magyar bajnokságot, a szabadidőkártyások bajnokságát, a paradartsosok nagydíját és a csapat Magyar Kupát is. A versenyekre június 3-án éjfélig lehet nevezni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Előbb május 28. és 30. között 4, a maga nemében különleges dartsversenynek volt házigazdája az ÉRD Aréna, ahol a Magyar Darts Szövetség és az Érd-El Sportegyesület olyan versenyeket rendezett, amit még soha Magyarországon. A 501-es dupla be- és kiszállós verseny mellett tartottak például háromfős csapatversenyeket is.

Az Érdi Dartshétvégék második felvonásán viszont 5 versenyt is szerveznek egymás után.

ÉRD OPEN

Június 4-én, pénteken 18 órakor kezdődik a klasszikus 501-es, dupla kiszállós Érd Open, amely egy nyílt verseny lesz, azaz a versenyengedéllyel vagy szabadidőkártyával rendelkezők, illetve a védettségi igazolvánnyal rendelkező amatőr játékosok is indulhatnak.

Az Érd Openen azonban nem tartanak külön férfi és női versenyeket.

Az Érd Open részletes versenykiírása ide kattintva érhető el, míg nevezni ide kattintva lehet június 3-án éjfélig.

DREHER STEEL EGYÉNI NEMZETI BAJNOKSÁG

Június 5-én, 10 órától tartják a Dreher Steel Egyéni Nemzeti Bajnokságot, ahol szintén 501-es, dupla kiszállós rendszer szerint vívnak meg egymással a darts hazai nagyágyúi, de ezen a viadalon már csak az érvényes versenyengedéllyel rendelkezők vehetnek részt.

A Dreher Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság részletes versenykiírása ide kattintva érhető el, a nevezési határidő ugyancsak június 3., éjfél.

DREHER SZABADIDŐKÁRTYÁSOK BAJNOKSÁGA

A versenyengedéllyel rendelkezők mellett a szabadidőkártyások számára is biztosítanak versenyzési lehetőséget a szervezők, hiszen a steel magyar bajnoksággal párhuzamosan, június 5-én, 10.30-tól tartják a Dreher Szabadidőkártyások Bajnokságát.

A Dreher Szabadidőkártyások Bajnokságának részletes versenykiírása ide kattintva érhető el, nevezni pedig ide kattintva lehet június 3-án éjfélig.

STEEL HUNGARIAN PARADARTS GRAND PRIX

Szintén június 5-én, de 11 órás kezdéssel tartják meg a paradartosok Magyar Nagydíját steel szakágban, ahol mind a versenyengedéllyel rendelkezők, mind a szabadkártyások, mind a védettségi igazolvánnyal rendelkező amatőrök elindulhatnak. Ezt a versenyt viszont a többitől eltérően 501-es, dupla be- és kiszállós rendszer szerint bonyolítják le.

A Steel Hungarian Paradarts Grand Prix részletes versenykiírása ide kattintva érhető el, míg nevezni ide kattintva lehet június 3-án éjfélig.

STEEL CSAPAT MAGYAR KUPA

Az Érdi Dartshétvégék kéthetes programsorozata a június 6-án, 10 órától kezdődő steel csapat Magyar Kupával zárul. Ide 4-6 fős csapatok nevezhetnek, lehetőség szerint egy egyesületből, de vegyes csapat is nevezhető. A csoportokban mindenki játszik mindenkivel 501-es, dupla kiszállós rendszerben, a csoportokból pedig az első két helyezett jut főtáblára.

A steel csapat Magyar Kupa részletes versenykiírása ide kattintva érhető el, míg nevezni ide kattintva lehet június 3-án éjfélig.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email