22_03_29_erdmost_nincskep

Megújul a Törökbálinti út és a városhatár

22_03_29_erdmost_nincskep

Megújul a Törökbálinti út és a városhatár

Hamarosan lezárul a közbeszerzési eljárás, megújul a Törökbálinti út Szövő utcától Felsővölgyi utcáig tartó szakasza, melyet követ majd a többi, egészen a Bem térig - közölte Csőzik László polgármester hivatalos Facebook oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városvezető beszámol arról is, hogy nem csak az útburkolat újul meg, de cserélik a közműveket, elvezetik az esővizet, s ami a legfontosabb, épül egy új körforgalom is a Felsővölgyi út és a Tetőfedő utca csomópontjába. Sőt, a felüljárón is lesz végre járda, és az autóbuszmegálló is megújul. A Szövő utcánál pedig lámpás csomópont lesz ezzel a beruházással szinte egyidőben. 

Csőzik László azt írta: „Városunkban akad még bőven veszélyes kereszteződés, e projekt célja sem más, mint hogy minden közlekedő biztonságban érezhesse magát. Az autósok korszerű körforgalmat, a gyalogosok új járdát, buszmegállót, gyalogátkelőhelyeket és a biztonságot növelő közvilágítást is kapnak! Az új, Törökbálinti úti körforgalom építésével összesen 362 méter útszakasz újul meg, minden szükséges közművel, vízelvezetéssel és járdaépítéssel együtt. A beruházás az európai uniós és magyar finanszírozású VEKOP keretében valósul meg. Érd infrastrukturális felzárkóztatása a modern települések színvonalához folytatódik tehát!”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email