22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az életéért küzdő rivális otthonában zár az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az életéért küzdő rivális otthonában zár az Érdi VSE

Május 30-án, 18 órától az NB III Nyugati csoportjának 38., utolsó fordulójában a tabella 10. helyén álló Érdi VSE a bennmaradásért küzdő és jelenleg 17. helyen álló BKV Előre vendégeként zárja az idényt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem vár könnyű meccs Limperger Zsolt együttesére a szezon utolsó fordulójában, hiszen az életéért küzdő BKV Előre vendégeként kell helyt állniuk Kertész Ferencéknek.

A közlekedésiek 10 győzelemmel, 13 döntetlennel és 14 vereséggel, 43 pontot gyűjtve állnak a tabella 17., kiesést jelentő helyén, azonban ha begyűjtik a 3 pontot, miközben a Gárdony legfeljebb döntetlent játszik a THSE vendégeként és a Pápa kikap hazai környezetben a Lipóttól, akkor a BKV marad a harmadosztályban.

Az Érdi VSE az utolsó forduló előtt 15 sikerrel, 8 döntetlennel és 14 vereséggel áll a 10. helyen, ám egy győzelem esetén még egy helyet előreléphet (ehhez a PAFC II botlása is kell) és jó szájízzel zárhatja a szezont.

Limperger Zsolt dolgát azonban megnehezíti, hogy az elmúlt időszakban több meghatározó játékosára sem számíthat.

Az Érdi VSE és a BKV Előre ősszel 1–1-es döntetlent játszott az Ercsi úton, az előző, csonka idényben az érdiek otthon 2–1-re győzték le a fővárosi sárga-kékeket, míg egy szezonnal korábban Érden 3–1-es hazai siker született, a Sport utcában pedig 2–2-es döntetlen.

Az viszont jó előjel az érdieknek, hogy a BKV játékát volt idejük kiismerni, hiszen a szezon során a közlekedésiek „adták az ellenfeleket” az érdieknek.

„Szokták mondani, hogy az ilyen mérkőzéseket az a csapat nyeri meg, amelynek jobban kell a pont, de mi úgy megyünk ki, hogy aki bevethető, az játszik, mert nem tehetjük meg a Gárdonnyal és a Pápával, hogy csak azokat a játékosokat játszassuk, akik kevesebbet játszottak. Teljes csapattal megyünk és aki rendelkezésre áll, az játszani fog. Ismerjük a BKV játékát, szóval nem hinném, hogy valami újat fognak mutatni ellenünk, inkább a tét nagysága a BKV részéről, amit mi ki tudunk használni”

– fogalmazott a záró mérkőzéssel kapcsolatban Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A május 30-án, 18 órakor kezdődő BKV Előre–Érdi VSE mérkőzést Molnár Attila vezeti, segítői Vörös Dániel és Kiss Balázs lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 38. (utolsó) forduló
05.30., 18.00:
BKV Előre–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email