22_03_29_erdmost_nincskep

Érden jártak a „nagy” szóvivők

22_03_29_erdmost_nincskep

Érden jártak a „nagy” szóvivők

A szóvivők nagy generációját bemutató könyvek főszereplői közül Sipos Jenő MLSZ szóvivő, Danks Emese, egykori kormányszóvivő, G.Németh György, a Westel, majd a T-Mobile szóvivője és más egykori ismert emberek találkoztak ma Érden Lajsz András romkocsmájában, hogy meséljenek hivatásukról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szabó Gabi Mici roadshowja talk-show formájában, a szóvivőkkel járja az országot 2019 tavasza óta. A műsorvezető két könyvet írt összesen huszonkét szóvivőről , akikkel izgalmas interjúkat készített. A szóvivők olyan sztorikat, részleteket meséltek el hivatásukról, munkájukról, a szóvivő-élet rejtelmeiről, amiket addig nem, vagy csak nagyon ritkán. 

Mici szerint méltatlanul keveset tudunk róluk, hiszen szakmai munkájukon kívül nem ismerjük őket. Arra a kérdésre, hogy miért pont őket választotta és faggatta a szerző, Szabó Gabi Mici azt mondta: mert úttörők voltak egy teljesen új területen, új feladattal, előzmények és tankönyvek nélkül. „Új szerep született a kommunikációban, új arcok lettek fontosak, közkedveltek, ismertek. Arcok, akik beköltöztek a nappalinkba is, bevésődtek a tévénézők, rádióhallgatók emlékezetébe, akiket sokszor még ma is szóvivői múltjuk, munkájuk miatt ismerünk fel az utcán, mégis alig tudunk róluk valamit.”

Az Érd TV kérdésére Sipos Jenő elmondta, ha kell, a nap 24 órájában szóvivő. Van, hogy megállítják a szupermarketben vagy a benzinkúton, és bizony előfordul, hogy őt kérik számon a magyar válogatott éppen aktuális játékával kapcsolatban. Azt mondta, mindenkivel szívesen elbeszélget, hiszen hivatásának érzi, hogy bármikor bárkinek korrekt válaszokat adjon. 

(Hamarosan videós beszámolót is láthatnak az eseményről!)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email