22_03_29_erdmost_nincskep

Érden sem marad el a Gyermeknap

22_03_29_erdmost_nincskep

Érden sem marad el a Gyermeknap

A Szepes Gyula Művelődési Központ hivatalos Facebook oldalán számolt be a június 13-i Gyermeknapi rendezvény részleteiről. Sok-sok játék, zene, móka és kacagás várja az érdeklődőket a Múzeumkertben, ahol egy időben 500 fő tartózkodhat, védettségi igazolványtól függetlenül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt, de idén – egy kis csúszással – végre megrendezésre kerül az érdi gyereknap június 13-án a Múzeumkertben, ahol sok-sok játék, zene, móka és kacagás várja a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket – olvasható a Művelődési Központ közösségi oldalán. Azt is írják, hogy a jelenlegi jogszabályok értelmében az eseményen egyszerre egy időben 500 fő tartózkodhat a Múzeumkertben, védettségi igazolványtól függetlenül. A kertben lévő programok ingyenesen látogathatóak, de a rendezvényen be- és kiléptetéses rendszer fog működni, esetleges torlódás esetén a türelmet kérnek. A belépésre jogosító sorszámozott karszalag egyszeri belépésre jogosít majd.

Tervezett programok:

10.30 Kalap Jakab: Kutyabál – bábkoncert

12.30 Takáts Eszter-Bellus Attila: Első Puszi – gyerekszínházkoncert

14.30 Mintapinty koncert

Ezen kívül táncbemutatók, óriástrambulin, mászófal, ökolabirintus, biciklis játékok, óriás mesekép színezés, ökokézművesség, csúszdás légvár, drótköteles kalandpálya, óriás játékpark, vásár, étel-ital várja a családokat.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email