22_03_29_erdmost_nincskep

Kincskereső séta gyermeknapra

22_03_29_erdmost_nincskep

Kincskereső séta gyermeknapra

Kincskereső sétát szervez gyermeknapra, május 29-én 9 és 18 óra között Bősz Anett országgyűlési képviselő: a tíz érdi helyszínen nemcsak játékokat találnak a résztvevők, hanem egy-egy rövid leírást is az adott nevezetességgel kapcsolatban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Május 29-én különleges kincskereső sétára invitálom az érdieket és a környéken élő gyerekeket és szüleiket! Kirándulni, erdőt-mezőt járni önmagában is jó kikapcsolódás és szuper jó tapasztalatszerzés a gyerekeknek, főleg, ha közben kincsekre is lehet bukkanni. Válasszatok az alábbi helyszínek közül és fedezzétek fel az elrejtett kincseket, amelyekre az alábbi helyeken tudtok vadászni” – írja az esemény meghívójában Bősz Anett.

A helyszínek: Molnár utca (Duna-part), Kakukk-hegy kilátó, Minaret és környéke, főtér, Papi földek, Fundoklia-völgy, Kutyavár, Szent Walburga szobra (Kastély utca), Égerfa utca és környéke (játszótérhez közel), Érd Aréna mögötti terület.

A játékok mellett rövid leírást is találnak a kincskeresők az adott nevezetességgel kapcsolatban, így a felnőttek és a gyerekek is jobban megismerhetik Érd értékeit.

Ha megtaláltátok a kincseket, fotózzátok le és töltsétek fel a Facebookra, az eseménybe! Kalandra fel! A kincseket május 29-én szombat 9 óra és 18 óra között tudjátok megkeresni! 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email