22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idei utolsó hazai meccsét vívja az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: idei utolsó hazai meccsét vívja az Érdi VSE

Május 23-án, 18 órától a szezon utolsó hazai mérkőzését vívja az NB III Nyugati csoportjának 37. fordulójában az Érdi VSE, amely a Balatonfüredi FC-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A mérkőzést a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és felügyeletük alatt álló kiskorúak a helyszínen tekinthetik meg, de az erdmost.hu facebook oldalán ezúttal is élőben közvetítik!

A szezon utolsó hazai mérkőzését vívja a tabella 10. helyén álló Érdi VSE, amely egy győzelemmel egyrészt szépen búcsúzna saját közönségétől, másrészt nagy lépést tenne, hogy felzárkózzon a középmezőnyre.

Limperger Zsolték a VLS Veszprém elleni hazai vereség után legutóbb nagy pofonba szaladtak bele a Puskás Akadémia FC II vendégeként, ezt a két botlást pedig szeretnék győzelemmel feledtetni.

Azonban nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Balatonfüred remek szériájának köszönhetően elkerült a kiesőzónából, miután legutóbbi 5 mérkőzéséből 4-et is megnyert, az egygólos gárdonyi vereség mellett Nagyatádról és Felcsútról is 3 ponttal távozott, de a VLS Veszprémet 3, a BKV Előrét pedig 6 lőtt góllal küldte haza.

Borgulya István együttese így 36 mérkőzés után 14 győzelemmel, 6 döntetlennel és 16 vereséggel, 48 ponttal áll a tabella 12. helyén. Bár a Veszprém megyeiek bennmaradása még matematikailag nem biztos, korántsem valószínű, hogy búcsúznak a harmadosztálytól, hiszen egy érdi pontszerzéssel már biztossá teszik NB III-as tagságukat.

A két csapat a bajnokság 18. fordulójában találkozott egymással, amikor Balatonfüreden 1–1-re végeztek egymással. Azt megelőzően a közelmúltban csupán az érdiek NB III-ban újonc szezonjában – a 2015/16-os idényben – találkoztak egymással. Az akkor sereghajtóként kieső Balatonfüred hazai környezetben 3–0-s vereséget szenvedett, míg Érden egy elhalasztott mérkőzés pótlásán 2–2-es döntetlenre végzett.

„Utolsó hazai mérkőzésünkön végre ismét nézők előtt játszhatunk egy olyan ellenféllel, amely stabil csapattá nőtte ki magát. A Balatonfüred olyan csapat, amely bárkit le tud győzni, veszélyes játékosai vannak, hátul masszív, szóval abszolút nem számítok könnyű mérkőzésre. Sőt, a támadószekciójuk az egyik legjobb a ligában”

– fejtette ki Limperger Zsolt, utalva arra, hogy a Balatonfüred már 65 gólnál jár az idényben, amellyel holtversenyben a harmadik legtöbb gólt szerezte.

„Nem szabad belemennünk egy oda-vissza játékba, mert abban benne van a veszély. Múlt héten is rengeteg helyzetünk volt, de amit mi nem rúgtunk be, azt ellenfelünk igen, szóval ilyenbe nem szeretnénk még egyszer belemenni, mert abból nem biztos, hogy jól jövünk ki”

– jegyezte meg az Érdi VSE vezetőedzője.

A május 23-án, 18 órakor kezdődő Érdi VSE–Balatonfüredi FC mérkőzést Valu Tibor vezeti, segítői Benkő Róbert és Zsákai Milán lesznek.

Az Érdi VSE–Balatonfüredi FC mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

NB III, Nyugati csoport, 37. forduló
05.23., 18.00:
Érdi VSE–Balatonfüredi FC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email