22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi családnak gyűjt az Angyalok Jótékonysági Licit csoport

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi családnak gyűjt az Angyalok Jótékonysági Licit csoport

Az Angyalok Jótékonysági Licit csoportban egy érdi beteg kisfiú kezelésére gyűjtenek. A család második gyermekének, a 4 éves Gergőnek csecsemőkori agyi bénulása van, gyenge az izomzata, epilepsziás, látás és hallás sérült valamit lélegeztető gép segítségére szorul.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Imola, Gergő édesanyja az Angyalok Jótékonysági Licit csoportban mesélte el történetüket. A terhessége eseménytelen volt, mindig minden rendben volt a vizsgálatokon. Gergő császármetszéssel született, mert a testvére is úgy jött világra, de műtét közben magzat vizet szippantott be. 24 órás megfigyelésre vitték, de mindent rendben találtak.  6 hetesen vették észre, hogy egyre kevesebbet eszik és evés közben folyamatosan félre nyel. A gyerek orvos beutalta őket a gasztroenterológiára, ahol gyomorszondát kapott, de mindenhonnan negatív eredmények érkeztek. Nem tudták, mi a baj, nincs pontos diagnózis, de a tények a következők: Gergőnek csecsemőkori agyi bénulása van, gyenge az izomzata, epilepsziás, látás és hallás sérült valamit lélegeztető gép segítségére szorul.

Az orvosok már nem keresik, hogy mi lehet a betegsége. Ha baj van, ellátják, de tulajdonképpen lemondtak róla.  9 hónapos volt Gergő, amikor végre hazavihették a szülők, akik találtak egy terápiát, amit szeretnének megtanulni, kipróbálni Gergőn. Ez a terápia a lágy szöveteket célozza meg és építi fel. Segítene Gergőnek a légzésben, gerincferdülés további romlását állítaná meg, erősödnének tőle az izmai.

Az Angyalok jótékonysági licit csoport várja azok jelentkezését, akik tárgyi adománnyal szeretnék Gergő és szülei küzdelmét segíteni, (jó állapotú játékok, ruhák, használati tárgyak, szolgáltatás stb.), de nincs idejük/lehetőségük feltenni ezeket a Facebook oldalra.

Gergőt az alábbi számlaszámon lehet támogatni:

Kiss Imola Tünde

Raiffeisen Bank

Számlaszám: 12020304-00696284-00200001

IBAN: HU77 12020304-00696284-00200001

SWIFT KÓD: UBRTHUHB
Közlemény: Angyalok Adomány Gergő

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email