22_03_29_erdmost_nincskep

Meghalt az otthonszületésnél egy baba Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Meghalt az otthonszületésnél egy baba Budaörsön

Nem sírt fel egy kisbaba szerda délelőtt egy budaörsi dúlalakásban. Az otthonszülést pártoló édesanya második gyermekével vajúdott, amikor Miskolcról 200 kilométert vezetett, de a szülés tragédiával zárult.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Bors-ra hivatkozó Budaörsi Infó azt írja, a nőnél hajnal 4-kor jelentkeztek szülési fájások, majd azonnal értesítette az általa előre megbízott két dúlát, akik igyekeztek megnyugtatni őt.

A délelőtt fél 10-kor, a második tolófájásra világra jött baba nem sírt fel, a dúlák hiába tettek meg mindent a megmentéséért, nem jártak sikerrel. Értesítették az egyik, koraszülött-mentésre szakosodott céget, amely ki is vonult a helyszínre, de már csak a kisfiú halálának beálltát tudták megállapítani.

„Világossá vált, hogy már csak az anyán lehet segíteni. Riasztották az Országos Mentőszolgálatot. A sokkos állapotban lévő kismamát beszállították az egyik fővárosi kórház szülészetére, ahol megkapta az alapvető ellátást és csütörtökön hazaengedték”

– olvasható a budaorsiinfo.hu-n.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Borsnak elmondta: ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt. A nyomozók szakértők bevonásával keresik a választ többek között arra a kérdésre, hogy kórházi körülmények között megmenthették-e volna a kisfiú életét, illetve pontosan mi okozta a gyermek halálát.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email