22_03_29_erdmost_nincskep

Készül a nyitásra a Szepes Gyula Művelődési Központ

22_03_29_erdmost_nincskep

Készül a nyitásra a Szepes Gyula Művelődési Központ

Május 10-én a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően megnyitja kapuit a Szepes Gyula Művelődési Központ. A nyitás részleteiről, a tavaszi és a nyári tervekről Wolf Katalin igazgató az ÉrdFm 101,3 Zónázó című műsorában beszélt. Szóba került gyermeknap, foci EB és színházi előadás is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Wolf Katalin elsőként arról számolt be, hogy miután a dolgozók többsége nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, a maszk viselési szabályokat továbbra is fenntartják, mindenki védelme érdekében.  Az intézmény természetesen védettségi igazolvánnyal lesz látogatható. Wolf Katalin elmondta, hogy az elkövetkezendő két-három hétben még biztos, hogy nem nyílik kiállítás, ez volt a kiállítók kérése is, így közösen hozták meg a döntést.  

A nyitás egy lassú folyamat lesz, ami biztos, hogy a táncfoglalkozások indulnak el először és természetesen a nyugdíjas klubok is, hiszen az idősek körében igen magas az átoltottság, és többségük rendelkezik már védettségi igazolvánnyal.

Wolf Kata arról is beszélt, hogy a gyermeknapi rendezvényt nem szeretnék elengedni, de az egészen biztos, hogy nem május 30-án, május utolsó vasárnapján tartják.Sok mindent át kell gondolni, a legfrissebb hírek szerint augusztus közepéig biztos, hogy védettségi igazolványhoz kötött a rendezvények látogatása, és nem tudni, hogy a 7 év alatti gyermekek szülei hány százalékban rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

A nyári programokat mindenféleképpen szabadban, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében szervezik meg, három színházi előadást terveznek a nyárra, természetesen ezeket is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. Hamarosan kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, néhány évvel ezelőtt már volt egy jó példa a Főtéren megrendezett közös szurkolásra, így idén is terveznek hasonlót.

Hallgassa meg a teljes beszélgetést!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email