22_03_29_erdmost_nincskep

Folyamatos az egyeztetés az ÉTH adósságának rendezéséről

22_03_29_erdmost_nincskep

Folyamatos az egyeztetés az ÉTH adósságának rendezéséről

Az ÉTH folyamatosan ellátja feladatait, közszolgáltatásaiban nincsenek fennakadások, minden ezzel ellenkező híresztelés téves információn vagy tudatos ferdítésen alapul, közölte a szolgáltató, megjegyezve a város és a társaság folyamatosan egyeztet a partnerekkel az adósság rendezése kapcsán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

“Az Érdi Oldal Facebook-oldalon megjelent írással kapcsolatban az ÉTH tájékoztatja a lakosságot, hogy a társaság folyamatosan ellátja feladatait, az általa nyújtott közszolgálatatásokban nincsenek fennakadások. Minden ezzel ellenkező híresztelés téves információn vagy tudatos ferdítésen alapul” – közölte közösségi oldalán az ÉTH.

Az Érd és Térsége Hulladékkezelő Nonprofit Kft. azt írja, a társaság pénzügyi helyzete megfelel a nyilvánosság számára is hozzáférhető beszámolóknak, a fennálló adósság a korábbi, 2019. előtti évek helytelen és felelőtlen gazdálkodásának eredménye, amelyet a jelenlegi menedzsment a város vezetésével együttműködésben igyekszik a közeljövőben megszüntetni.

“A cikkben számtalan valótlan állítás szerepel, így különösen nem felel meg a valóságnak, hogy a főváros csődeljárást kezdeményezne, ahogyan azt sem, hogy az FKF telephelyei ne fogadnák az ÉTH által begyűjtött hulladékot. Az adósság rendezése kapcsán a város és a társaság folyamatos egyeztetéseket folytat partnereivel, melyek a remények szerint rövidesen hosszú távú megoldást eredményeznek” – közölte az ÉTH.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email