22_03_29_erdmost_nincskep

Letartóztatták a gyerekektől intim fotókat kikényszerítő férfit

22_03_29_erdmost_nincskep

Letartóztatták a gyerekektől intim fotókat kikényszerítő férfit

Hamis internetes profilok mögé rejtőzve és a gyanú szerint fenyegetéssel kényszerített ki intim fotókat gyermekkorú sértettektől egy férfi. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés bűntette és más bűncselekmények miatt indított eljárást, a bíróság pedig letartóztatta a férfit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2018 és 2020 között, az egyik internetes közösségi oldalon a férfi legalább három alkalommal, hamis profil mögé rejtőzve lépett kapcsolatba gyerekekkel. Egyiküktől intim fotót kért – ezt a lány teljesítette. Később férfi megfenyegette a fiatal lányt, aki félelmében újabb képeket küldött magáról.

Bepróbálkozott másik gyereknél is, aki nem küldött magáról fotókat. A zaklatásról értesült az édesapja, aki létrehozott egy weboldalt, majd a lánya nevében megírta a zaklatónak, hogy oda töltött fel egy videót. Miután a férfi fellépett az oldalra, IP címe az apa birtokába került.

A férfi egy harmadik lánytól is képeket követelt. Miután a lány többet is küldött magáról, letiltotta a zaklatóját.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a férfi letartóztatását addig, míg az elsőfokú bíróság a tárgyalás előkészítése során meg nem hozza a határozatát, de legfeljebb május 29-ig.

 

                      

 
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email