22_03_29_erdmost_nincskep

Játszóteret és kupakgyűjtő szívet adtak át Tárnokon

22_03_29_erdmost_nincskep

Játszóteret és kupakgyűjtő szívet adtak át Tárnokon

Átadták Tárnok Berki városrészének új játszóterét és a helyi egészségház előtt egy szívben gyűjthetik a kupakokat a városlakók – közölte dr. Lukács László, a település polgármestere közösségi oldalán, megjegyezve azt is, májusban újra tudják indítani a vérvételt Tárnokon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámolt róla, elkészült az új játszótér Tárnok Berki városrészében.

„A befektető a szerződésünknek megfelelően egy modern, biztonságos játszóteret épített, mely minden előírásnak és jogszabálynak megfelel. Az átépítés során még arra is figyelt, hogy minél több árnyat adó fa maradjon a területen”

– fogalmazott dr. Lukács László, Tárnok polgármestere, megjegyezve a játszóteret a Köz-Ért Kft. fogja üzemeltetni.

Lukács László arról is hírt adott, hogy az Egészségház előtti térre kitettek egy kupakgyűjtő szívescskét, melyet két lakos ajánlott fel.

Ismertette, a kupakgyűjtő beteg gyermekek megsegítésére szolgál, az összegyűlt, majd beváltott kupakokból befolyt összeget jótékonykodásra használják fel.

Tárnok polgármestere beszámolt róla, hogy hosszas egyeztetés után májusban újra tudják indítani a vérvételt a településen. A levett mintákat a százhalombattai labor vizsgálja, de a tárnoki önkormányzat finanszírozza.

A megegyezés szerint hétfőn és szerdán reggel 7 és 9 között lesz labor.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email