22_03_29_erdmost_nincskep

195-en érettségiznek Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

195-en érettségiznek Százhalombattán

Május 3-án, hétfőn 195 százhalombattai diák kezdi meg idei érettségi vizsgáját, melyhez a hagyományokhoz híven a település önkormányzata egy-egy gravírozott tollal kíván sok sikert – számolt be róla közösségi oldalán Vezér Mihály.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Százhalombatta polgármestere emlékeztet, az idei végzősök egy hónap kivételével az utolsó tanévet teljesen online végezték pedagógusaik, szüleik segítségével. Elmaradtak a szalagavatók, osztálykirándulások és hagyományos ballagás sem lesz.

„A sikeres vizsgákban biztos vagyok – a nehézségek ellenére is –, mert tudom, hogy diákjainkat kiváló pedagógusaink készítették fel a legjobb tudásukat adva át számukra”

– fogalmaz bejegyzésében Vezér Mihály, megemlítve, hogy a százhalombattai önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is egy gravírozott tollal kíván sok sikert az érettségi vizsgákhoz a diákoknak.

„A sikeres érettségi után nem tudhatjuk, kit hova sodor az élet, de egyben biztosak lehetnek: Százhalombatta igazi otthonként mindig hazavárja, ahol megpihenhetnek, erőt gyűjthetnek, és boldog családot alapíthatnak. Mert az Önök szüleinek is köszönhetően Százhalombatta egy olyan hely, amely mindig fejlődik, és ahol jó élni!”

– zárja sorait Vezér Mihály.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email