22_03_29_erdmost_nincskep

Nyilvánosak az oltások utáni fertőzési és halálozási adatok

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyilvánosak az oltások utáni fertőzési és halálozási adatok

A magyar kormány nyilvánosságra hozta az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat. A kormány által közölt statisztikák alapján a második oltás után összesen 5714 fő betegedett meg, míg 273-an hunytak el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nemrég megjelent egy fénykép a Magyarország Kormánya Facebook oldalon, melyen a második oltást követő fertőzések és halálozások adatai láthatók tavaly december vége és idén április 20. között. „Ezekből az adatokból jól látható, hogy minden Magyarországon használt vakcina hatékony és erős védelmet nyújt a fertőzés ellen.”- olvasható a Magyarország Kormánya Facebook oldalon.

 

” A kormány által közölt statisztikák alapján a második oltás után összesen 5714 fő betegedett meg, míg 273-an hunytak el. A Pfizer második oltása után bekövetkezett halálesetek számához érdemes megjegyezni, hogy ezt a vakcinát használták a legidősebbek oltására, illetve a krónikus betegséggel rendelkező idősek is javarészt ezt kapták, valamint többek közt főként Pfizerrel oltottak az idősotthonokban is.”-olvasható a 24. hu oldalán.

További cikkeink

További cikkeink

A Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör betöltésére.
Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Belső Ellenőrzési Osztály pályázatot hirdet Közszolgálati jogviszony (Kttv.)

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email