22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: jó formában lévő riválissal vívnak rangadót

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: jó formában lévő riválissal vívnak rangadót

Április 25-én, 17 órától az Ercsi úti Sporttelep zárt kapui mögött az elmúlt 5 mérkőzésén veretlen SC Sopront fogadja az NB III Nyugati csoportjának 31. fordulójában az Érdi VSE. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE–SC Sopron mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Hazai pályán javíthatja ki az elmúlt 2 vereséget Limperger Zsolt együttese, amely jelenleg 13 győzelemmel, 6 döntetlennel és 11 vereséggel a tabella 8. helyét fogalja el.

Kertész Ferencék ezúttal a 6. helyen 13–8–9-es mérleggel álló SC Sopront látják vendégül. Weitner Ádámék bár legutóbbi 5 meccsükön nem kaptak ki, egyelőre hektikusan teljesítenek, hiszen 9 mérkőzésen már 5-ször játszottak döntetlent 2-2 győzelem és vereség mellett.

Az Érdi VSE játéka bár javuló tendenciát mutatott az elmúlt hetekben, a THSE elleni váratlan pofon után a Lipóton a hazaiak akarata érvényesült.

Csiszár Zoltánéknak pedig hozniuk kell a tőlük megszokott harcosságot, hgy megnehezítsék a vendég soproniak dolgát, akik az őszi mérkőzésen egy fordulatos találkozót nyertek meg 2–1-re.

„Akkor lehet esélyünk, ha nem kapunk olyan elkerülhető gólokat, mint az elmúlt időszakban többször is. Ezeket egyik csapat sem bírná el, köztük mi sem. Nagyon fontos lesz a biztonságos védekezés, a hátsó alakzatunk masszivitása. Saját magamat tudom ismételgetni, csak ezeket szeretném a pályán is viszontlátni”

– fejtette ki Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője. „A Sopron is egy nagyon masszív csapat, de ha belevisszük a matematikát a mi eredményességünkbe, akkor 2 győzelem után 2 vereséget szenvedtünk, remélem, most is a mi oldalunkra áll a győzelem” – tette hozzá.

Az április 25-én, 17 órakor kezdődő Érdi VSE – SC Sopron mérkőzést Mencsik László vezeti, segítői Kurinka Béla és Kasza Dénes lesznek.

Az Érdi VSE–SC Sopron mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 31. forduló
04.25., 17.00:
Érdi VSE–SC Sopron

Az Érdi VSE NB III-as együttese mellett április 25-én 13 órától a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság Nyugati csoportjában szereplő női együttes a 11. fordulóban a Metis NFC második csapatának vendégeként lép pályára.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 11. forduló
04.25., 13.00: 
Vikino Mester-Metis II–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email