22_03_29_erdmost_nincskep

Két érdi óvoda is focipályát kap

22_03_29_erdmost_nincskep

Két érdi óvoda is focipályát kap

A Szivárvány Óvoda Hegesztő utcai (Bem téri) intézménye és annak Favágó utcai Erdőszéle tagóvodája is egy-egy 12x24 méteres műfüves focipályával bővül a közeljövőben. Mint Szűcs Gábor alpolgármestertől megtudtuk, előbbi március végén, utóbbi április közepén készülhet el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alpolgármester ismertette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) óvodai pályaépítési programjára pályázott, melynek eredményeként már jelenleg is épül a 12×24 méteres, műfüves ovifocipálya, amely két kézilabdakapuval, négy kiskapuval, palánkkal, labdafogóhálóval és viacolor járdával lesz ellátva.

Szűcs Gábor hozzátette, a pályák kivitelezőjét az MLSZ választotta ki. Részletezte, jelenleg az alapépítményi munkák zajlanak és a palánkot és a labdafogó háló oszlopait telepítik.

Az alpolgármester elmondta azt is, ha a járványhelyzet és az időjárás nem szól közbe, a Hegesztő utcai pályát már március végén, a Favágó utcait pedig április 10. környékén fejezhetik be.

Szűcs Gábor kérdésünkre elmondta, a nevelési időben történő használat mellett terveik szerint az óvodával szerződésben álló szervezetek is használhatják a focipályát.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email