22_03_29_erdmost_nincskep

„Érd jelesre vizsgázott”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Érd jelesre vizsgázott”

Önkéntesek segítik az oltást végző érdi háziorvosok adminisztratív teendőit - tudatta közösségi oldalán Csőzik László, Érd polgármestere, hangsúlyozva, bármelyik városi intézményt készek fejajánlani, hogy oltópontként üzemeljen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Csőzik László közösségi oldalán kiemelte,

bajban mutatkozik meg a közösség ereje és Érd ebből az elmúlt egy évben jelesre vizsgázott, mondhatni a legszebb arcát mutatta!

A polgármester kitért rá, a tömeges oltások időszakában a járvány eleje óta nagyot küzdő egészségügyi dolgozóknak újabb kihívásokkal kell megbirkózniuk, hiszen sokmillióan várnak oltásra.

Emlékeztetett, Érden felkeresték a háziorvosokat, hogy őket milyen módon tudják a leghatékonyabban támogatni, ezért gumikesztyűket, fertőtlenítőszereket és maszkokat adományoztak nekik.

A polgármester kitért rá, a háziorvosok adminisztratív terheinek  csökkentése érdekében önkéntesek is segítik a munkát. Megemlítette, már-már napi kapcsolatban van Bárány Zsolttal, a dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatójával, aki azt tapasztalta, Érden a múlt hétvégi tömeges oltás nagyobb gond nélkül lezajlott.

Kiemelte,

már folyik a szervezési és előkészítési munka, hogy minél több oltást, minél gyorsabban beadhassanak az érdi és környéki polgároknak.

Épp ezért Csőzik László hangsúlyozta,

tömeges oltás esetén bármelyik városi tulajdonban álló intézményt készek, hogy oltópontként üzemeljen.

“A polgárok részéről továbbra is együttműködést kérek, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy minél hamarabb felszabadulhassunk. Emiatt kérek mindenkit, hogy a járványügyi szabályokat továbbra is tartsuk be! Amennyiben oltásra hívnak minket, mindenképpen éljünk a lehetőséggel, az oltópontokra pedig felkészülten érkezzünk: legyenek nálunk irataink (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya), ha rendszeresen szedünk valamilyen gyógyszert, a pontos nevét is írjuk fel, emellett pedig ha tehetjük, töltsük ki előre a hozzájárulási nyilatkozatot is, amely itt található: https://bit.ly/3cf1VNB Fontos, hogy a második oltásra érkezők mindenképpen hozzák magukkal az első alkalommal kapott oltási kartont!”

– hívja fel a figyelmet a polgármester.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email