22_03_29_erdmost_nincskep

A Volánbusz felfüggeszti az elsőajtós felszállást

22_03_29_erdmost_nincskep

A Volánbusz felfüggeszti az elsőajtós felszállást

A járványügyi helyzetre tekintettel, az utasok és az autóbuszvezetők védelmében a Volánbusz március 29-től valamennyi járatán felfüggeszti az elsőajtós-felszállást, a járművezetőket pedig kordonnal határolja el az utastértől – közölte a társaság csütörtökön.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kontaktus minimalizálásáért az országos, az elővárosi és a regionális forgalomban, illetve azokon a településeken, ahol a társaság látja el a helyi közlekedési szolgáltatást, a helyi járatokon hétfőtől egységesen felfüggesztik az elsőajtós-felszállást – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, a kordonozást követően továbbra is elérhető értékesítő csatornákon – pénztárak, jegykiadó auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgaták, közlekedési mobiljegy alkalmazás és társalkalmazásai –, illetve a partnereknél a korábban megszokottak szerint lehet jegyet vagy bérletet vásárolni. Újdonságként a MÁV-Start pénztáraiban, országszerte csaknem 300 helyszínen március 29-től első lépésben a helyközi április havi bérleteket lehet megvásárolni.

A Volánbusz közölte azt is, hogy a védekezés kezdete óta több mint 216 ezer liter felület-fertőtlenítőszert használtak fel a tisztítási feladatok elvégzéséhez. Kézfertőtlenítőből, fertőtlenítő hatású folyékony szappanból csaknem 68 ezer litert biztosított, a szájmaszkok különböző típusaiból már 690 ezernél is többet osztott ki munkatársainak a társaság.

Az állomásokon országszerte 700 érintésmentes kézfertőtlenítő-adagoló szolgálja az utasok és a munkavállalók biztonságát, valamint már 125 ózongenerátor gondoskodik a teljes autóbusz-állomány, az utasforgalmi helyiségek és a telephelyek fertőtlenítéséről – olvasható a közleményben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email