22_03_29_erdmost_nincskep

Már Ön is aláírhat a világ másik végéről

22_03_29_erdmost_nincskep

Már Ön is aláírhat a világ másik végéről

Bár napjainkban a digitalizáció alapvetően szabja át a munkaköröket és a munkahelyi folyamatokat, a digitális aláírások és elektronikus szerződések még mindig sokak számára jelentenek szürke foltot. A digitális aláírások nehézségeiről, lehetőségeiről gyűjtöttük össze az információkat az ÉRD FM-en.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A digitális szerződéskötés fontosabb, mint valaha – a COVID-19 alatti időszakban óriási lett az igény arra, hogy a cégek úgy köthessenek szerződéseket, hogy a szerződő felek távol vannak egymástól, de a folyamat a jövőben is egyre nagyobb szerepet fog játszani az üzleti életben. 

A digitális szerződéskötés és elektronikus aláírások elterjedéséhez szükség van a vállalkozók és magánemberek igényére is. Ez a koronavírus miatti karanténidőszak alatt drasztikusan megnövekedett.

A COVID-19 látványosan megnövelte a vállalkozások érdeklődését az elektronikus szerződéskötések és azok elektronikus aláírása iránt, és meglepően gyorsan, heteken belül reagáltak a vírushelyzetre és gyorsították fel vagy indították el digitalizációs és e-aláírási programjukat. Azt látszik, hogy a vállalkozások egy része, főként azok, ahol eleve folyamatban volt valamilyen digitalizációs projekt, már túl van az e-aláírás bevezetésén és magabiztosan használja azt. Azok a cégek, amelyeknél a COVID-19 indította el a digitalizációt, kicsit lassabban haladnak, de nyitottak az elektronikus szerződéskötésre és e-aláírásra.

Az utazásmentes ügyvédi okirat részleteiről Dr. Czenczi Anikó, ügyvéd beszélt az Érd FM 101,3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben. Hallgassa meg a részleteket!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email