oltas_210302

Itt az új oltási felület, ahol ellenőrizheti regisztrációját!

Csütörtök délután elindították azt az internetes felületet, ahol azok, akik már regisztráltak, de még nincsenek beoltva, lekérdezhetik, hogy milyen státuszban vannak. A belépésre TAJ-számmal és születési dátummal lehet belépni.

Ha valakit nyilvántartanak, nincs semmi teendője, értesíteni fogják, ha sorra kerül, közölte Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján.

Ha a TAJ-szám és a név elküldése után az az üzenet jön vissza, hogy nem kapták meg az oltáshoz szükséges adatait, akkor két eset lehet:

1: ha pár napja regisztrált, még lehet, hogy tart az adatfeldolgozás.

2: ha már több hét eltelt azóta, hogy regisztrált, de ennek ellenére nemleges üzenet jelenik meg, akkor valószínűleg hibásan rögzítette adatait, ilyenkor az adatvedelem@neak.gov.hu -ra kell levelet írni. 

IDE kattintva érhető el!

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email